Beelden voor bij de open haard

Als je denkt dat het te koud wordt om te duiken heb je het mis. Er wordt nog steeds gedoken. Hierover kun je in een ander stukje op de site meer lezen. Toch zijn er mensen die nu liever bij de open haard duikfilmpjes kijken. Voor deze kijkers is er goed nieuws.

Foto Jan: De avondschemer boven Scharendijke

Afgelopen zaterdag werd er bij de Starttoren van Scharendijke een nachtduik gepland. Helaas konden alleen Ralph en Anjo duiken. Inmiddels heeft Ralph al een video op Youtube geplaatst. Klik hier om de video te zien. Ook Anjo en Jan opnames gemaakt. Deze video is inmiddels ook beschikbaar. Om deze te drone- en duikbeelden te bekijken, klik hier.

Daarnaast kan Shaquille niet wachten totdat hij in het voorjaar zijn 1*-opleiding kan afmaken. Hij is zo enthousiast dat hij van de ruwe opnames die Anjo, Jan en Wil hebben gemaakt twee video’s heeft gemonteerd. Natuurlijk kan het zijn dat je sommige opnames in andere video’s hebt gezien, maar het blijft mooi. Zeker omdat hij als verse duiker anders tegen opnames aankijkt dan de oudere duikers. Hopelijk maakt Shaquille nog veel meer montages. Klik hier voor de nieuwste video’s op Youtube.

Om te voorkomen dat Youtube nu overdonderd wordt met kijkers, worden de filmpjes over twee verschillende dagen geüpload. Ook staat de montage van de nachtduik van de door Anjo en Jan gemaakte beelden inmiddels op YouTube. Klik hier om deze video te bekijken. Al met al dus 4 films in 1 week.

Dus steek de open haard aan en veel kijkplezier,