Over OWSV De Grot

Dit is de site van OWSV de Grot, wij zwemmen elke woensdagavond van 20:45 uur tot 21:45 uur in het Van Maanenbad. Op het kaartje onderaan deze pagina kan  je zien waar je ons kunt vinden. Kom gerust langs en neem eventueel zwemkleding mee. OWSV De Grot staat voor Onder Water Sport Vereniging De Grot. We hebben duikers, snorkelaars, freedivers en recreatieve zwemmers op de vereniging zitten.

Het adres van het zwembad is: Van Maanenbad, Van Maanenstraat 8, 3038 CZ Rotterdam.

In het seizoen duiken we in de Oosterschelde en de Grevelingen. Elk jaar gaan we naar een mooie blauw water bestemming, dit in overleg met de leden.

logo NOB Nederlandse Onderwatersport BondWij leiden duikers op volgens de methode van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB), naar alle niveaus. Instap vanaf PADI is ook mogelijk, we schalen u in volgens de NOB normering.

 

 

cmas logo
cmas-logo, geen Starbucks-logo!

Een NOB-brevet is overal ter wereld geldig. De NOB is namelijk aangesloten bij de internationale duikfederatie CMAS en de Europese duikfederatie EUF.

 

 

Als u direct informatie over onze vereninging OWSV De Grot wilt hebben kunt u een mail sturen naar secretariaat@owsvdegrot.nl.

foto van het Van Maanenbad.
Zo ziet het zwembad eruit voordat we in het water liggen…