Gratis proefduik in Rotterdam

Het moment dat je je hoofd onderwater steekt en gewoon adem kunt halen vergeet je nooit meer. Maak daarom een gratis proefduik in Rotterdam om dat mee te maken.

Je gaat met een ervaren instructeur in ons veilige zwembad een duik maken. Je ziet hoe de wereld onderwater anders is. De kleuren veranderen, je voelt dat je gewichtloos wordt en je zweeft moeiteloos door het water.

Duiken is spannend en ontspannend tegelijk, het enige wat er op dat moment nog door je hoofd gaat is de duik zelf, de drukke wereld buiten het zwembad verdwijnt helemaal uit je gedachten.

Duiker wordt aangekleed bij gratis proefduik in rotterdam
Jij zorgt voor een zwembroek (of badpak), wij voor de rest van de spullen

Wat heb ik nodig?

Je hoeft niet veel mee te nemen, alleen je zwembroek of badpak en een handdoek. Wij zorgen voor de duikapparatuur. Als je al een bril en zwemvliezen hebt kan je ze meenemen, maar dat hoeft niet.

Eerst krijg je uitleg over de apparatuur, daarna sluit je het zelf aan en komt je gratis proefduik.

Wat ga je doen?

Nadat je zelf je apparatuur hebt aangesloten en getest ga je voorzichtig het water in om te wennen aan de duikuitrusting. Je gaat op je knieƫn zitten en probeert alles uit, je zult zien dat je zelfs het mondstuk uit kunt doen. Als je daar zin in hebt kan je een van de moeilijkere oefeningen doen: Een volgelopen duikbril leegblazen. Daarna zweef je door het zwembad om de oefeningen van de andere duikers te bekijken.

Hieronder zie je een filmpje waarbij drie mensen tegelijk een introductieduik doen, elk met hun eigen instructeur.

Hoe meld ik me aan voor de gratis proefduik in Rotterdam?

Dus geef je op voor de gratis proefduik in Rotterdam door het onderstaande formulier in te vullen. We zijn elke woensdagavond in het zwembad in de Van Maanenstraat te vinden. We duiken van 21:15 uur tot 22:15 uur.

In de zomervakantie zijn onze tijden anders, vanaf 12 juli 2023 tot en met woensdag 23 augustus 2023 zwemmen we van 19:15 uur tot 20:15 uur.

Is gratis wel goed?

In dit geval wel, we zijn een duikvereniging en in ons statuut staat dat we onderwatersport willen bevorderen. We doen dat zonder winstoogmerk en we worden beloond met een leuke, gezellige club die voor ons een prima vrije tijdsbesteding oplevert.

Ik wil graag een proefduik maken
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.