Nieuwjaarsreceptie en Nieuwjaarsduik

Zo, het is al weer een tijdje geleden, maar allereerst moesten we bijkomen van de Nieuwjaarsreceptie op 4 januari 2023 in café De Postbank en daarna van de koude Nieuwjaarsduik.

Nieuwjaarsreceptie:

Om 19.30 uur begon deze in café De Postbank. Daar konden we beginnen met een kopje koffie of thee met een stuk appelgebak. Helaas waren de kopjes al snel leeg, zodat ieder nog een drankje naar keuze kon nemen.

Tijdens de receptie konden we kennis maken metAli. Omdat hij op woensdag Chinese les heeft, kan hij op dit moment niet in het zwembad komen. Ook was Jon aanwezig. Hij verblijft op dit moment i.v.m. zijn werk veel in Luxemburg. Ook Mary-Ann was aanwezig om trots te vertellen hoe goed het gaat met Mary-Jane. Zij studeert op dit moment rechten aan de Erasmus Universiteit. Hierdoor heeft ook zij helaas niet veel tijd om op woensdag langs te komen.

foto Han (van de Postbank): proosten op het nieuwe jaar

Iedereen die geïnteresseerd was in een echte kalender van de vereniging kon deze gelijk meenemen. De foto’s van de kalender werden geleverd door Anjo, Ellie, Jan en Wil. Iedereen kon de kalender waarderen en hij hangt nu in menig huis.

Na een uurtje werd het tijd om even te gaan zwemmen in het zwembad. Jon, Judith en Han namen hiervan gebruik door in het café te blijven en gezellig na te praten.

Tijdens het zwemmen werd er natuurlijk ook heel veel nagepraat. Niet alleen in het water, maar ook lekker in de sauna.

Na het zwemmen weer snel aankleden en naar de kroeg voor wat afzakkertjes. Ook dat was erg gezellig en we willen het team van de Postbank hartelijk bedanken voor de goede zorgen en het gastvrije onthaal.

Foto Wil: Han en Joop, onze goede verzorgers

Nieuwjaarsduik:

Nog maar nauwelijks bijgekomen van de nieuwjaarsreceptie gingen we op 8 januari 2023 met zijn allen naar de havan van Scharendijke voor de nieuwjaarsduik.

foto Danaus: vanaf de stijger, heb je een mooi uitzicht op de starttoren.

Zoals gewoonlijk waren er meer kijkers dan duikers, maar dat kan de pret niet drukken. Diehards Anjo en Ralph hielden het een half uur vol. Wil besloot het voor gezien te houden toen hij de trap opliep. Hij was wel zo sportief om daarna nog even in zijn zomerpak in het water te springen, maar dat is natuurlijk niet echt duiken.

foto Danaus: koukleum in zomerpak

Na het duiken hadden Ellie en Jan heerlijk voor warme chocomel gezorgd. Helaas was Anjo de slagroom vergeten. Gelukkig had hij wel heerlijke koeken meegenomen.

Al met al een goed begin van het nieuwe jaar en we hopen dat we dit jaar heel veel mooie duiken met zijn allen zullen maken.