Heb je al eens gesnorkeld en heb je belangstelling voor de onderwaterwereld en de unieke flora en fauna in de Nederlandse wateren? Kom dan eens kennis maken met onderwatersportvereniging De Grot. Wij duiken in binnen- en buitenland en bieden naast een goede duikopleiding tal van gezellige clubactiviteiten.

OWSV De Grot is op 1 juni 1970 opgericht en telt gemiddeld 50 leden. Wij zijn lid van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). De NOB is aangesloten bij de internationale Confédération Mondiale des Activités Subaquatique (CMAS). Duikbrevetten van De Grot worden overal ter wereld erkend. In het bezit van een niet-CMAS brevet? Ook jij bent bij ons van harte welkom!

Op woensdagavond, van 21.15-22.15 uur, hebben wij ons trainingsuur in het Sportfondsenbad Noord in de Van Maanenstraat te Rotterdam. Onze vereniging heeft dan het gehele zwembad tot haar beschikking. Er worden opleidingen gegeven en tijdens trainingen wordt aan de conditie gewerkt. De trainingsavond is het moment voor sociale contacten, het uitwisselen van de laatste nieuwtjes en het maken van afspraken. Let op: gedurende de zomervakantie (regio Midden) vindt ons trainingsuur plaats van 20.00 - 21.00 uur.